2019. szeptember 4., szerda

 USB4 Specifikáció.

Fejlesztő frissítése
KAPCSOLATBA LÉPNI:
Joe Balich USB-IF PR
+1 503-619-4113
press@usb.org
 

Az USB-IF bejelenti az USB4 ™ specifikáció közzétételét.


A specifikáció letölthető az USB-IF weboldalon; megduplázza a sávszélességet, hogy kibővítse az USB Type-C® teljesítményét

Beaverton, OR, USA
- 2019. szeptember 3. - Az USB technológia fejlesztését és alkalmazását támogató szervezet (USB-IF), az USB Implementers Fórum ma bejelentette az USB4 ™ specifikáció közzétételét, amely a következő - generációs USB architektúra, amely kiegészíti és kiépíti a meglévő USB 3.2 és USB 2.0 architektúrákat. Az USB4 architektúra a Thunderbolt ™ protokoll specifikáción alapszik, amelyet az Intel Corporation nemrégiben nyújtott be az USB Promoter csoporthoz. Megduplázza az USB maximális összesített sávszélességét, és lehetővé teszi több egyidejű adat- és megjelenítési protokollt. Az USB4 előírás fejlesztését először 2019 márciusában jelentette be az USB előmozdító csoport. Most hivatalosan közzéteszi az USB-IF, és letölthető a www.usb.org weboldalon.
 

Az USB4 megoldás főbb jellemzői a következők:

• Két sávos működés meglévő USB Type-C® kábelekkel, és akár 40 Gbps sebességű üzemeltetés 40 Gbps minőségű kábeleken keresztül
• Több adat- és megjelenítési protokoll, amelyek hatékonyan osztják meg a maximális összesített sávszélességet
• Visszamenőleges kompatibilitás az USB 3.2, USB 2.0 és a Thunderbolt 3 modellekkel
 

Mivel az C-típusú USB-csatlakozó sok gazdagép külső megjelenítő portjává vált, az USB4 specifikáció lehetővé teszi a gazdagép számára a allokációk optimális méretezését a kijelző adatáramlásához. Még ha az USB4 specifikáció új mögöttes protokollt is bevezet, támogatott a kompatibilitás a meglévő USB 3.2, USB 2.0 és Thunderbolt 3 gazdagépekkel és eszközökkel; a kapott összeköttetés a csatlakoztatott készülékek legjobb kölcsönös képességére vonatkozik. További információ: www.usb.org. A 2019-es USB fejlesztői napok részletes technikai képzést tartalmaznak, amely lefedi az USB4 specifikációt, valamint a C-típusú, az USB tápegység és az új USB-IF legújabb verzióját.
márkanév-stratégiák. A következő lehetőségekre vonatkozó regisztrációs információk a www.usb.org weboldalon érhetők el.
 

• USB Fejlesztői Napok - Seattle, 2019. szeptember 17-18. Grand Hyatt Seattle, Seattle, Washington, USA
• USB Fejlesztői Napok - Tajpej, 2019. november 19-20., W Taipei, Taipei, Tajvan
 

Az USB-IF-ről

A nonprofit USB Implementers Fórum, Inc.-et azért hozták létre, hogy támogató szervezetet és fórumot biztosítson az USB technológia fejlesztésére és alkalmazására az USB előírásokban meghatározottak szerint. Az USB-IF logójának és megfelelőségi programjának köszönhetően elősegíti a kiváló minőségű, kompatibilis USB-eszközök fejlesztését, és elősegíti az USB előnyeit és a megfelelőség-tesztelésnek kitett termékek minőségét. További információk, beleértve a legfrissebb termék- és technológiai bejelentések feladását, az USB-IF weboldalon, a www.usb.org webhelyen érhetők el. Az USB4 ™, az USB Type-C® és az USB-C® az USB Implementers Fórum védjegyei. A Thunderbolt ™ az Intel Corporation védjegye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése