2019. szeptember 14., szombat

Az Intelligens tálca egy ingyenes kettős vagy többmonitoros szoftver több kijelző kezelésére.


A Windows 10 legjobb része az, ahogyan több monitor is van. A többszörös megjelenítés segít sokkal több terület megszerzésében és hatékonyságukban is. Valójában a több megjelenítés kötelező bizonyos szakemberek számára, például a grafikusok és a videó szerkesztők számára. Ebben a szegmensben áttekintjük az Ultramon Smart Taskbar szoftvert, amely egy ingyenesen használható kettős monitor szoftver, amely a Windows felhasználók számára a többszörös képernyőkezeléshez nyújt segítséget.

Két vagy több monitor szoftver

A Windows több képernyőjének kezelésére szolgáló natív lehetőségek korlátozottak, és időigényesek a felhasználáshoz. A harmadik féltől származó eszközök nemcsak jobb hivatkozásokat kínálnak, hanem segítenek a tálca és más felhasználói felület elemeinek kezelésében a második képernyőn.

Az olyan szolgáltatások, mint a tálca-kiterjesztés, segíthetnek a tálca mozgatásában és kezelésében egy másodlagos kijelzőn.

Ultramon Intelligens tálca Windows 10-hez


Az Ultramon Smart Taskbar kétféle módot kínál, a tükör módot és a normál módot. Alapértelmezett módban az összes tálcán megjelennek az összes nyitott alkalmazás. Ha azt akarja, hogy a tálcán az alkalmazások megjelenjenek az adott monitoron, akkor át kell állnia a normál módra.

A normál módba való váltáshoz kövesd az alábbi lépéseket:
  1. Nyisd meg az UltraMon alkalmazást
  2.  Kattints az UltraMon Options elemre
  3. Kattints a Tálca-bővítmények elemre
  4. Módosítsd a módot Standardra    

Mint már láthattad, a függőleges tálcákat nem lehet átméretezni az alkalmazásikonok szélességéhez. Ezt azonban meg lehet javítani az " Vékonyabb függőleges tálcák engedélyezése " opcióval. Ha engedélyezted ezt az opciót, akkor a függőleges tálcák méretét átméretezheted saját igényeid szerint.
 
Hogyan távolíthatsz el tálcát több monitoron.

Az Ultramon Intelligens tálca segítségével eltávolíthatod a Start gombot a másodlagos tálcákból vagy az összes tálcából. Kiválaszthatod a tálca elrejtését is egy adott monitortól. Ezt az UltraMon Opciók> Figyelmen kívül hagyott monitorok linkre kattintva lehet megtenni.

Az Ultramon Intelligens tálca használata a Windows 7 rendszeren. 


A Ultramon Smart tálca által kínált felhasználói felület és szolgáltatások Windows 7 rendszeren kissé eltérnek. Normál mód: a tálca csak az adott monitoron jeleníti meg az alkalmazásokat. Mondanom sem kell, hogy ha egy alkalmazást áthelyezel egy másik monitorra, akkor a tálcát áthelyezik az alkalmazással együtt.

Eközben a tükör üzemmód mindkét monitoron közös tálcát jelenít meg. Érdemes megemlíteni, hogy az UltraMon nem helyettesíti a Windows tálcáját; ehelyett hozzáad egy tálcát. Ez azt jelenti, hogy úgy dönt, hogy az egyik képernyőn a Windows 7 tálcát használja, míg a másikon az UltraMon tálcát használja.

A Smart Bar for Windows letöltéséhez keresd fel a honlapot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése