2020. január 24., péntek

Sticky Notes szinkronizálása a különböző eszközök között


A Sticky Notes alkalmazás egy előre telepített Universal Windows Platform (UWP) alkalmazás, amely évek óta a Windows része. Sok felhasználó számára ez az alkalmazás egyértelmű választás jegyzetek, teendők listájának és találkozók emlékeztetőinek létrehozására. Az Új Sticky Notes lehetővé teszi a szinkronizálást és a biztonsági mentés készítését a különféle eszközökön, beleértve az Androidot vagy az iPhone készüléket, a laptopot és az asztali számítógépet. Ez a szolgáltatás a Sticky Notes alkalmazást minden eddiginél hasznosabbá tette, tehát így működik.

A Sticky Notes szinkronizálási funkciója lehetővé teszi, hogy jegyzeteket készíts a számítógépen, és megkeresse meg telefonon az olyan alkalmazásokkal, mint a Microsoft Launcher, a Microsoft OneNote az Androidhoz és a Microsoft OneNote az iPhonehoz. Az alkalmazás alapértelmezés szerint szinkronizálható az összes olyan eszközöd, amelybe be vagy jelentkezve, ugyanazon a Microsoft-fiókkal, és lehetővé teszi azok kezelését bármilyen eszközről.

A Sticky Notes szinkronizálása az eszközök között


A jegyzetek szinkronizálásának megkezdéséhez minden eszközt össze kell kapcsolni egy aktív Microsoft-fiókkal. Ezért a ragadós jegyzetek szinkronizálásának első lépése a megfelelő hitelesítő adatokkal történő bejelentkezés a Windows 10 számítógépre. Ha kész, végezd el az alábbi lépéseket:

1 Indítsd el a „ Sticky Notes ” ( Cetlik ) alkalmazást a Start menüből, VAGY egyszerűen írd be a „ sticky ”
( Cetlik ) elemet az asztalon lévő keresőmezőbe.

2 A keresési eredményben kattints a jobb gombbal a „ Sticky Notes ”
( Cetlik ) elemre, majd nyomd meg a „ Beállítások ” VAGY kattints a „ Beállítások ” elemre, azaz a fogaskerék ikonra a Sticky Notes jegyzetek listájában.


3 Ez a művelet a ' Sticky Notes beállításokhoz ' vezet.


4 Kattints a „ Szinkronizálás ” gombra, amely a „ Súgó és visszajelzés ” szakasz alatt jelenik meg.

A Sticky Notes alkalmazás szinkronizálva van minden eszközön!


Vigyázz!

Ha a Sticky Notes szinkronizálása be van kapcsolva, nincs egyértelmű módja annak kikapcsolására; ezért ennek megfelelően kell cselekedni. Ezenkívül sok felhasználó használja ezt az alkalmazást a rendszer, az e-mailek és a banki jelszavak tárolására; ezért a szinkronizálás biztonsági veszélyt jelenthet, ha szinkronizálod ezeket a jelszavakat az összes eszközön. Noha a felhasználók ezt rendkívül kényelmesnek találják, rendkívül kockázatos lehet bárki számára, akinek feladata a rendszerek és az érzékeny adatok védelme.

Javaslat : Soha ne tedd a jelszavakat ragasztólapokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése