2020. január 7., kedd

OneDrive Backup fül hiányzik a Beállításokból


Egyes OneDrive felhasználók beszámoltak arról, hogy amikor munkájukat a Microsoft Cloud szolgáltatásra mentik, nem jeleníti meg a Biztonsági mentés lapot a beállítások alatt. Szinkronizálhatják munkájukat, és minden normálisnak tűnik, de hiányzik a OneDrive Backup fül . Ez a bejegyzés segít kiküszöbölni és kijavítani a problémát. Előfordulhat, hogy rendszergazdaként be kell jelentkeznie a változtatás végrehajtásához.

Hiányzik a OneDrive biztonsági másolat fül

A OneDrive Backup fül segít megvédeni a „Ez a számítógép” alatt látható fontos dokumentumokat és mappákat, és bárhová hozzáférhetsz más eszközökkel. Tehát, még akkor is, ha elveszíted számítógépét, visszateheti az elveszett dokumentumokat / mappákat.

Nyomd meg a Win + R billentyűkombinációt a ' Futtatás ' párbeszédpanel megnyitásához. Géped be a " regedit.exe " fájlt és nyomd meg az " Enter " gombot.


Amikor megnyílik a Beállításszerkesztő, keresd meg a következő útcímet -

  Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\OneDrive

Itt kattints a jobb gombbal a OneDrive bejegyzésre, és válaszd az 'Új'> 'DWORD (32 bites) érték' menüpontot.

Nevezd úgy, hogy :  ' EnableMove '.


Kattints duplán a bejegyzésre az adatok adatainak ellenőrzéséhez. Legyen 0-érték .

Most zárd be a Beállításszerkesztőt, és lépj ki.

Indítsd újra a számítógépet, és ellenőrizd, hogy a probléma továbbra is fennáll-e.

A kérdést már meg kellett volna oldania. Lépj az 'OneDrive' beállításaiba. Itt a „ Biztonsági másolat ” lapon, a Fiók , a Hálózat , az Iroda és a „ Névjegy” fül mellett találod meg.


Ha úgy találod, hogy a Biztonsági mentés fül megjelenik a OneDrive beállítások alatt, kattints a fülre, válaszd ki a biztonsági másolatot létrehozni kívánt mappákat, és indítsd el a folyamatot. Szükség esetén a folyamat feltöltésének ellenőrzéséhez válaszd a „ Feltöltési folyamat megtekintése ” lehetőséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése