2020. január 11., szombat

Alkalmazás hangerő és az eszközbeállítások visszaállítása a Windows 10 rendszerben


A Windows 10 lehetővé teszi az egyes alkalmazások köteteinek, és az általuk használt hangszóróknak vagy eszközöknek a vezérlését. Választhatsz úgy is, hogy alacsonyabb hangerőtartamú böngészőt tartasz fenn, míg a lejátszó zenéje eltérhet. Ez azt jelenti, hogy még ha 100% -os hangerőt is beállítottál
hangerejének szabályozására, az alkalmazások eltérő hangerővel rendelkezhetnek. Ebben a bejegyzésben megmutatom, hogyan állíthatod vissza az App hangerőt és az eszköz preferenciáit, ha úgy találod, hogy összekavarodtak.


Állítsd alaphelyzetbe az App hangerő és az eszköz beállításait a Windows 10 rendszerben

Azért szeretnéd visszaállítani, mivel bosszantóvá válhat. Lehet, hogy beállította őket tudatosan egy alacsonyabb szintre, és most vissza akarod állítani az alapértelmezett értékeket. Kövesd a lépéseket az alkalmazás hangerejének és eszközbeállításának visszaállításához.

  1. Nyisd meg a Windows beállításokat a WIN + I használatával
  2. Keresd meg a Rendszer> Hang elemet.
  3. Az Speciális hangbeállítások alatt kattints az Alkalmazás hangereje és az eszköz beállításai elemre.
  4. A következő képernyőn megjelenik az alkalmazások listája, beleértve a hangbeállításokat
    • Mester hangerő, ahol kiválaszthatod a kimenetet és a bemenetet
    • Egyedi alkalmazások hangerővel, kimenettel és bemenettel.
  5. Az összes alkalmazás és eszközbeállítás visszaállításához kattints a Alaphelyzet gombra a végén. Amikor ezt megteszed, a Windows visszaállítja az alapértelmezett értékre. A képernyő egy pillanatra frissül, és vissza kell állnia.


Mivel itt van, ha problémád van valamelyik konkrét alkalmazással, alaphelyzetbe állítás helyett megváltoztathatod a hangerőt is nála.

Ha nem találod az alkalmazást a felsorolásban, akkor az az, mert nem nyitott. A hangerőt és az eszközpreferenciát csak nyitott állapotban módosíthatod vagy testreszabhatod. Tehát, ha szeretnéd, előre konfigurálhatod az összes alkalmazás hangbeállításait.

Ha továbbra is probléma merül fel, akkor azt javasolom, hogy futtasd az audio hibaelhárítót. Ez általában csak akkor oldja meg a problémát, ha nincs túl sok audioeszköz csatlakoztatva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése