2019. november 19., kedd

Ideiglenes profilprobléma a Windows 10 rendszerben


Profil visszaállítás!
Megoldás: A registry bejegyzés javítása,jelentkezz be rendszergazdaként a regedit-be.

1. Nyomd meg a Windows +R billentyűket. A futtatás ablakban gépeld be: regedit és Enter. Klikk Igen, ha az UAC ablak megjelenik.

2. A baloldali ablakban dupla klikk a HKEY_LOCAL_MACHINE-re, hogy megnyisd. Klikk a Software-re. Így navigálj el a HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/WindowsNT/CurrentVersion/ProfileList-hez.


3. Alatta keresd meg a SID kulcsokat, amik ehhez hasonlóak: „S-1-5-21...valamilyen hosszú szám”.


2. 2 vagy több SID-et fogsz látni, az egyiknek valószínűleg .bak kiterjesztés lesz a végén. Ez lesz a link a te elérhetetlen profilodhoz, és a másik a jelenleg használt ideiglenes profilodhoz.
 

4. A megerősítéshez klikk bármely SID-re, hogy kijelölődjön. Most a jobboldali panelen a ProfileimagePath(Profil Kép Útvonal) mellett a Data sorban, ez lesz: „C:/Users/Your Inaccessible Profile Name” (a te elérhetetlen profil neved). Klikk az összes ehhez hasonló SID-re :”S-1-5-21...hosszú szám” és töröld ki a kulcsokat, amik tartalmazzák a profil nevedet a ProfileimagePath mellett, kivéve a .bak kiterjesztésűt. Erősítsd meg és klikk OK.
 

5. Jobb klikk a „S-1-5-21….” .bak kiterjesztésű kulcsra és klikk Rename(Átnevezés).
 

6. Töröld a .bak kiterjesztést. Zárd be az ablakot. Indítsd újra a géped.
 

7. Most próbálj bejelentkezni az eredeti profiloddal. Ha még mindig fennáll a hiba, kitörölheted a megmaradt kulcsot is, hogy új reg kulcs keletkezzen.
 

8. Jelentkezz be a beépített rendszergazda -ként.
 

9. Először mentsd el az összes mappát a C:/Users/Your Inaccessible Profile Name -ből, úgy hogy kimásolod 1 bármilyen meghajtóra. Később visszaillesztheted őket az eredeti helyükre hogy visszakapd az asztali ikonjaidat és doksikat. Minden kimásolása után töröld a „A te elérhetetlen profil neved” mappát a C:/Users-ből.
 

10. Navigálj el a „S-1-5-21….” kulcshoz ismét. A .bak kulcs is.

A .bak kulcs ismét ott lesz. Töröld ki mindkét SID-et, amelyek értéke „C:/Users/Your Inaccessible Profile Name” a ProfileImagePath(profil Kép Útvonal) mellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése