2019. december 21., szombat

AVS Document Converter lehetővé teszi a fájlok konvertálását DOC, PDF, DOCX, RTF, TXT, HTML stb. Között.


Ha konvertálni szeretnél egy fájlt egyik formátumból egy másikba, akkor használd az AVS Document Converter alkalmazást. Ez egy ingyenes all-in-one dokumentum-konverter, amely több formátumot képes olvasni és pillanatokon belül különböző formátumokba konvertálni. Ahhoz hogy egy fájlt egynél több formátumra konvertáljon, nem kell több szoftvert telepítened. Vess egy pillantást erre a freeware-re, amelyet telepíthetsz a Windows XP-re és az összes későbbi verzióra.

AVS Document Converter for Windows 10

Az AVS Document Converter lehetővé teszi a fájlok konvertálását DOC, PDF, DOCX, RTF, TXT, HTML stb. Között. Jellemzői dióhéjban a következők:

  • Fájlok konvertálása több formátumra: Ez a szoftver elsődleges funkciója. Egy fájlt pillanatok alatt konvertálhat több szöveges formátumba. Támogatja a PDF, HTML, RTF, DOCX, stb. Egyéb fontos formátumok: EPUB, MOBI, stb. Dokumentumokat konvertálhat PDF, DOC, DOCX, HTML, ODT, RTF, TXT, EPUB, MOBI, JPG, PNG, stb.
  • Tömeges átalakítás: Ez a második legfontosabb szolgáltatás, mivel a többi dokumentum-átalakító többsége elmarad ettől az eszköztől e különlegesség miatt.
  • Jelszóvédelem: Ha egy DOCX fájlt próbálsz PDF-re konvertálni, és jelszót kívánsz beállítani, akkor ezt a szoftver segítségével megteheted.
  • Vízjel hozzáadása: A vízjel segít megvédeni a dokumentumot a harmadik fél általi megosztástól. Ha vízjelet szeretnél hozzáadni a dokumentumodhoz, ezt megteheted az átalakítás elvégzése előtt.
  • Dokumentumok egyesítése: Ha több dokumentumot szeretnél egyesíteni, akkor az is lehetséges. Ugyanakkor a dokumentum azonos formátumát kell választani.
  • Képek kivonása: Tegyük fel hogy van Word-dokumentum, és ki szeretnéd vonni az összes fotót. Ha a képek száma jelentős, akkor ezt az eszközt használhatod az összes kép kinyerésére a dokumentumból.
  • Miniatűr megváltoztatása: A miniatűr segítségével gyorsan felismerheted a dokumentumot. Ha igen akkor ezt az eszközt megváltoztathatja az alapértelmezett bélyegkép előtt, mielőtt másik formátumba konvertálná.
  • Dokumentum nyomtatása: Miután megnyitottad a dokumentumot az AVD Free Document Converter programban, kinyomtathatod azt is.

Miután letöltötted telepítetted és megnyitottad a számítógépen, egy ilyen ablakot találsz:



Az összes lehetőség feloldásához meg kell nyitni egy fájlt. Ha a PDF formátumot választod, megtalálja az összes fent említett lehetőséget. Például lehetővé teszi vízjel hozzáadását, jelszó beállítását stb. Ugyanezek a beállítások nem érhetők el, ha ezt E-könyvbe választod.

Hogyan adjunk hozzá vízjelet

Ha olyan lehetőséget választottál, ahol a vízjel opció látható a bal oldalon, akkor kövesd ezeket a lépéseket. Felhívom figyelmed, hogy a fájl konvertálása előtt be kell állítani a vízjelet. Az induláshoz először jelöld be a Vízjel négyzetet. Ezután megírhatod azt a szöveget, amelyet vízjelként kívánsz megjeleníteni. Ezt követően választhatsz betűtípust, színt, betűméretet, átlátszóságot stb.

Hogyan állítsunk be jelszót


Beállíthatsz egy jelszót, és engedélyezheted vagy tilthatod az embereket a dokumentum szerkesztésében, nyomtatásában vagy másolásában. Ha az Engedélyek panel látható a bal oldalon, akkor bejelölheted a megfelelő jelölőnégyzetet, beírhatod a jelszót és beállíthatod a korlátozásokat.

Képek kivonása


Ha van egy csomó képpel rendelkező fájl, és ki szeretnéd őket tömöríteni, akkor kövesd ezeket a lépéseket. Először ki kell nyitni a dokumentumot. Ezután keresd meg a Képek kibontása részt a bal oldalon, válaszd ki a rendeltetési mappát, ahová az összes képet el szeretnéd menteni, majd kattints a Képek kibontása gombra.

Hogyan lehet egyesíteni a dokumentumokat?

Ha több fájlod van és szeretnéd őket egyesíteni, megteheted. Ehhez először az összes fájlt meg kell nyitni. Ezután bontsd ki a bal oldali Egyesítés részt, jelöld be a Megnyitott dokumentumok egyesítése jelölőnégyzetet, majd kattints a Konvertálás most gombra. Megváltoztathatod a dokumentumok sorrendjét. Ha ezt meg akarod tenni, akkor kattints a Rendelés módosítása gombra. És ennek megfelelően végre kell hajtani a módosításokat. Ha elégedett vagy a beállításokkal, vízjelekkel stb. És meg akarod szerezni a konvertált fájlt, akkor válaszd ki a mappát, ahová a fájlt el szeretnéd menteni. Ehhez kattints az alján látható Tallózás gombra, válaszd ki a helyet, majd kattints a Konvertálás most gombra.
 
AVS Document Converter a hivatalos oldaláról letölthető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése